Silhouette Portrait 4

Artikel 7 van 13
€ 229,00 (inclusief btw)

Precisie geperfectioneerd:
Ontdek een wereld van snijprecisie als nooit tevoren met de Silhouette Portrait 4. De geavanceerde machinestabiliteit is geschikt voor vakmensen van alle niveaus en levert uitzonderlijke snijkracht en snelheid.

Materialenbeheersing:
De Portrait 4 verwerkt moeiteloos een uitgebreid scala aan materialen, van delicaat vloeipapier tot metallic en glinsterende oppervlakken. Nauwkeurige aanpassingen zijn geschikt voor materialen van verschillende afmetingen, en de optionele elektrostatische mat elimineert de noodzaak voor zelfklevende matten, wat zorgt voor naadloze, scheurvrije sneden en vereenvoudigd wieden.

Intelligente padtechnologie (IPT):
Onze gepatenteerde IPT-technologie zorgt voor een revolutie in uw snijervaring door de snijopdrachten te optimaliseren en onberispelijke resultaten voor alle materialen te garanderen. Het stelt u in staat om meerlaagse sneden en nauwkeurige hoeken te realiseren zonder het risico van scheuren of afgeronde hoeken, wat resulteert in ontwerpen van professionele kwaliteit.

Moeiteloze registratiemarkeringen:
De adaptieve sensor van de Portrait 4 scant moeiteloos registratiemarkeringen op diverse materiaaloppervlakken, inclusief uitdagende glanzende materialen zoals metalen en glinsterende oppervlakken.

Ontketen creativiteit:
De Power Carriage van de Portrait 4 ontgrendelt eindeloze creatieve mogelijkheden en biedt ruimte voor speciale gereedschappen zoals de Heat Pen, zodat u aan een reis van grenzeloze projecten kunt beginnen.

Gebruiksvriendelijke uitmuntendheid:
Ervaar meer gebruiksgemak met praktische functies zoals een aankoppelbare Roll Feeder voor een stabiele materiaaltoevoer, een automatische automatische dwarssnijder aan de voorzijde voor eenvoudiger trimmen en laden, een handige “Repeat Job”-functie en een stille werking. Bovendien zorgt de noodstopfunctie voor uw veiligheid doordat het werk onmiddellijk kan worden gestopt zonder stroomverlies of de noodzaak om de machine los te koppelen.

De Silhouette Portrait 4 vertegenwoordigt het toppunt van precisie, veelzijdigheid en gemak voor knutselliefhebbers. Verhoog uw creativiteit en bestel vandaag nog uw Portrait 4 om aan een spannende knutselreis te beginnen!

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel