Silhouette Curio 2

Artikel 6 van 13
€ 499,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Inhoud van de doos:

Silhouette Curio® 2​
AC Adapter/Power cable set​
Electrostatic Bed​
Electrostatic Protection Sheet​
AutoBlade​
Blade adjustment tool
Masking Tape​
Safety Manual​
Silhouette Studio® software (download)​
100 exclusive designs (available with registration)
1-month Silhouette Design Store subscription (available with registration)

Optionele tools en accessoires:

Voor het graveren heb je nodig de Power Engraver en de Debris Tray
Voor folietransfer heb je nodig de Heat Pen Set
Voor Embossing de Embossing Tool
Speciaal voor het maken van gaatjes en perforeren in leer is er de Leather Punch Tool
Voor schrijven, sketchen en kalligrafie is er de Penhouder

Ongeëvenaarde precisie
De CURIO2 zet een nieuwe standaard voor snijprecisie met zijn vlakbedontwerp en een vrije ruimte van 20 mm. Zeg vaarwel tegen de beperkingen van traditionele walsmachines en ervaar een betere snijstabiliteit voor nauwkeurige, nauwkeurige sneden.

Veelzijdige materiaalverwerking
De vlakbedstijl van de CURIO2 opent een wereld aan mogelijkheden. Het biedt plaats aan een breder scala aan dunne en dikke materialen, waardoor u de creatieve vrijheid krijgt die u altijd al heeft gewenst.

Uitgebreide gereedschapsopties
Maak je klaar voor een ambachtelijke revolutie! De CURIO2 biedt meer gereedschapsopties dan welke voorgaande Silhouette-machine dan ook, waardoor u nieuwe dimensies van creativiteit kunt verkennen.

Verbeterde gebruikersbetrokkenheid
We hebben de CURIO2 voorzien van meer functies om je een echt bevredigende knutselervaring te bieden.

Precisie snijstabiliteit
In tegenstelling tot traditionele walsmachines houdt de CURIO2 uw materiaal stil tijdens het snijden. Dit betekent dat uw sneden nauwkeuriger en nauwkeuriger zijn dan ooit tevoren.

Grotere materiële diversiteit
Van stevige projecten tot 20 mm dik tot delicate materialen, de CURIO2 kan het allemaal aan. Zeg vaarwel tegen zelfklevende matten, want deze machine levert nauwkeurige sneden zonder uw materialen te scheuren of te krullen.

Slimme detectie
De CURIO2 detecteert automatisch de dikte van uw materiaal, waardoor materialen tot 20 mm dik moeiteloos kunnen worden geladen.

Elektrostatisch bed
De innovatieve Electrostatic Bed-technologie houdt dunne materialen veilig op hun plaats zonder dat er rollen of zelfklevende matten nodig zijn. Geniet elke keer van scheurvrij en krulvrij knippen.

Intelligente padtechnologie (IPT)
De gepatenteerde Intelligent Path-technologie optimaliseert snijopdrachten voor een spanningsvrije snijervaring. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het handmatig beheren van snijorders.

Voorspellende snit
Ontwerpen met scherpe, scherpe hoeken zijn geen uitdaging voor de CURIO2. Geniet van zuivere sneden zonder scheuren of afgeronde hoeken.

Krachtige gereedschapsopties
De elektrische koets van de CURIO2 opent nieuwe creatieve horizonten. Kies uit een reeks elektrische gereedschappen, waaronder de Heat Pen, Power Engraver en Leather Punch Tool, om uw projecten te verbeteren.

Uitgebreide projectmogelijkheden
Met geavanceerde gereedschappen zoals het embossinggereedschap en de penhouder breidt uw projectbereik exponentieel uit, waardoor nieuwe creatieve mogelijkheden worden ontsloten.

Gemakkelijk laden en lossen
Dankzij de open bedconstructie is het laden en lossen van materialen op de CURIO2 eenvoudiger dan ooit, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Noodstop
Wees gerust, wetende dat u een snijopdracht op de CURIO2 onmiddellijk kunt stopzetten in geval van een groot probleem, zonder dat u de machine hoeft uit te zetten of los te koppelen.

Verbeter uw knutselspel met de CURIO2 vlakbedsnijmachine. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar precisie, veelzijdigheid en gemak als nooit tevoren!

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel