Silhouette Cameo 4 Pro 61 cm Pre-order

Naast alle onderstaande voordelen van de Silhouette Cameo 4 is natuurlijk de snijbreedte van 61 cm een hele grote sprong om professioneler te kunnen werken.

 

Verhoogde snijkracht

De belangrijkste en nieuwste mogelijkheid met de Silhouette Cameo 4 is de hoge snijkracht van maar liefst 5000 gram ( 5 KG ) ten opzichte van 210 gram ( 0,21 KG ) van de Silhouette Cameo 3. Dit betekent dat er met veel meer verschillende diktes kan worden gewerkt en de cameo een stuk krachtiger is geworden. Het design is ook flink aangepakt en een stuk gemoderniseerd met een Touch Panel, plaatsbesparende klep, Crosscutter en een ingebouwde roll feeder.

Drie keer zo snel als zijn voorganger ( Silhouette Cameo 3 )

De Silhouette Cameo 4 is ongeveer 3 keer zo snel als de cameo 3. Dit wordt beschouwd als de machine in een rechte lijn snijd. Als we gaan kijken naar de acceleratie snelheid dan is deze ‘ongeveer’ met 2x verhoogd als we dit vergelijken met de Cameo 3. Met acceleratie wordt de snelheid bedoeld waarmee de machine kan snijden wanneer het blad een hoek moet draaien of van richting moet veranderen.

Automatische tool detectie

De Cameo 4 herkend welke tool er in de cameo wordt geplaatst, zoals de ‘Rotary Blade’, ‘Kraft Blade’ en de weeding tool. Het verstelbare mesje en het automatische mesje kunnen ook worden gebruikt.

Nieuwe generatie Autoblade

De nieuwste generatie autoblade die deze machine gebruikt, klikt slechts maar 1 keer om te resetten en klikt dan terug van beneden naar boven. Dit wil zeggen dat de machine veel sneller van  start gaat. De toestellen die vandaag voorgesteld zijn, zijn nog steeds in ontwikkeling. Naarmate de tijd verstrijkt zullen de ongelofelijke mogelijkheden van deze nieuwe Cameo duidelijker worden.Het kan ook zijn dat bepaalde functies die vandaag bekend gemaakt zijn, verdwijnen uit de definitieve machine. Wat zeker blijft zijn de cutting force, de snelheid en de ingebouwde rollfeeder.

Vernieuwd Touchscreen

De Silhouette Cameo 4 gebruikt een aanraak gevoelig aanraak paneel in plaats van een aanraakscherm. De intrekbare deksel vervangt het scharnierende deksel op alle oudere Silhouette machines. Er is een ingebouwde, uitrekbare rol roll feeder toegevoegd en de rollers zijn verbeterd om een aanpassing met één hand mogelijk te maken.

 

Op dit moment worden de machines maar mondjesmaat geleverd. Heb je interesse in de Cameo 4 Pro dan kun je een pre-order plaatsen. Je hoeft niet gelijk te betalen, kies bij de betaalwijze voor "vooraf overmaken" en je komt dan op de wachtlijst te staan. We hebben 2 wachtlijsten, degene die al hebben betaald en degene die nog niet hebben betaald.

Heb je al betaald dan wordt de Cameo uitgeleverd zodra je aan de beurt bent op de wachtlijst.

Heb je nog niet betaald dan ontvang je een betaalverzoek zodra je aan de beurt bent voor levering.

Annuleren mag altijd, heb je al betaald dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.

De leverdatum is op dit moment uitgesteld, helaas is nog niet bekend wanneer we kunnen uitleveren.

Sorteer op
© 2009 - 2021 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel