TR Pincet

Artikel 2 van 5
€ 9,95 (inclusief btw)

TeckwrapCraft Pincet is een zeer essentieel gereedschap voor het vastzetten en wieden voor vinyltoepassing. Het is een ideaal instrument voor beginners en professionals voor het wieden van vinylstickers, het installeren van vinylfilm in diepe uitsparingen en het verwijderen van overtollige film uit lastige gebieden. Het vergemakkelijkt het proces van het verwijderen van het overtollige vinyl uit de belettering of een ontwerp dat op de snijplotter / plotter is gesneden.

Het 4-inch regenboogkleurige pincet gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal heeft een scherpe, puntige punt die het gemakkelijk maakt om overtollig materiaal zonder gedoe uit ingewikkelde patronen te pakken en te verwijderen. Anti-corrosie en roestbestendig, het wordt geleverd in een duurzame opbergdoos die gemakkelijk kan worden meegenomen.

Voor effectief gebruik en het verwijderen van alle ongewenste stukken, graaft u eenvoudig het punt van uw gereedschap in de hoek van het te verwijderen stuk en tilt u het weg. Zoek naar de middelpunten van letters zoals "a" en "e" en het interieur van het ontwerp waaruit overtollig materiaal moet worden verwijderd. Deze tool kan ook helpen bij het plaatsen van kleine stukjes op uw ontwerp.

Het TeckwrapCraft pincet is perfect voor zelfklevend vinyl, papier knutselen, naaien, beletteren, schetsen en basis knutselen.

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel