voor licht en donkere T-shirts

Siser EasyColor DTV Inkjet Flex A4

Artikel 1 van 3
€ 1,95 (inclusief btw)

Siser EasyColor Flex voor Inktjetprinters

Siser EasyColor is een geheel nieuw bedrukbare flex met warmteoverdracht dat gebruik maakt van de technologie die we DTV (Direct To Vinyl/flex) noemen en die werkt met inkjetprinters.

Ja, dit betekent dat je eindelijk full-color ontwerpen op HTV kunt afdrukken met niets meer dan je eigen inkjet desktopprinter thuis! In tegenstelling tot andere materialen die afhankelijk zijn van Solvent-, EcoSolvent- of zelfs sublimatiesystemen, zijn er geen nieuwe instellingen of dure apparatuur aankopen nodig om EasyColor te gebruiken. Voer de Siser EasyColor gewoon in in je printer zoals elk ander stuk papier, en je bent klaar om af te drukken!

Siser EasyColor is speciaal ontwikkeld voor inkjetprinters en behoudt de hoge kwaliteit die je van een Siser-product mag verwachten. Je ontwerpen bieden extreme flexibiliteit en rekken niet alleen uit, maar voelen ook zacht en comfortabel aan om te dragen. De levendigheid van de kleur blijft ook uitstekend, zelfs na meerdere wasbeurten, en je zult de Siser EasyColor niet zien barsten of loslaten zoals bij andere inkjettransfers!

Siser EasyColor DTV kan na het afdrukken met een schaar worden geknipt of door verschillende snijplotters worden gesneden.

Voor grote delen kun je het van de ondergrond afhalen en op je textiel leggen.

Als je wil werken met de print en cut functie dan heb je de hittebestendige transfertape nodig om de uitgesneden afbeelding in één keer over te brengen.

En ja, EasyColor is ook compatibel met solvent- en eco-solventsystemen!

Persinstelling:

• Temperatur: 155° C 

• Tijd: 15 sec.

• Druk : Medium

• Drager: Warm verwijderen

• Wassen max 40°

Snij-instelling Silhouette Cameo 4:  mes 3 * druk 10 * snelheid 10 (dit is een indicatie dus altijd even testen)

Geschikt voor Katoen, Polyester of een mix daarvan.

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel