T-Seal A4

Vorige Artikel 26 van 31 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

T-Seal is een ander woord voor het sealen van een transferpapier. Het siliconen vel wordt gebruikt voor het nasealen van het transferpapier WoW- voor donker textiel, transferpapier T.One – voor wit textiel en T.Foil Hotstamp. In alle gevallen zorgt het T-Seal voor een optimaal was resultaat. 

 

 

T.Seal is een vel papier met aan één zijde een speciale flexibele coating. Dankzij deze coating krijgt een opdruk gemaakt met transferpapier Wow 7.8 of T.Foil een aanzienlijk betere wasbaarheid als deze wordt na geperst met T.Seal. De flexibele, speciale coating van het T.Seal zorgt er voor dat de opdruk beter in en om de vezels van het textiel hecht. Het gevolg is dat de print beter mee rekt met de stof en daardoor minder snel craquelleerd of scheurt.

Verwerking:

Plaats het T.Seal met de rubberachtige coating op de opdruk gemaakt met transferpaper WoW 7.8 of T.Foil. Pers vervolgens met hoge druk gedurende 15 seconden. Verwijder het T.Seal lauw-warm tot koud.

Na verloop van tijd kan de coating van het T.Seal wat ruwer en/of verontreinigd worden. Dit is grotendeels weer te herstellen door het T.Seal 1 of 2 keer op een vel normaal papier te persen gedurende 15 seconden. Als de coating niet meer goed hersteld, dan moet het vel T.Seal worden vervangen. Dit is doorgaans na zo’n 30 tot 100 bedrukkingen, afhankelijk van de soort toepassing en het ontwerp en het bedrukte product.

© 2009 - 2023 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel