Gratis verzending

Calortrans Hobbycraft II

Artikel 4 van 14
€ 210,00 € 199,00 (inclusief btw)

De Calortrans Hobbycraft II A4 transferpers

De Calortrans Hobbycraft II transferpers is de nieuwe en verbeterde versie van de hobbycraft reeks. De ideale pers voor het bedrukken van kleding met flex en flock. Daarnaast is deze pers ook geschikt voor sublimatie! Deze pers is met zijn A4 formaat en 10 kilogram het kleinste en lichtste model uit de Calortrans transferpersen reeks. Het relatief kleine formaat en het minimale design maakt deze pers ontzettend licht en gemakkelijk op te bergen zonder in te leveren op kwaliteit. Zo is deze pers gewoon hier in Nederland ontwikkeld. Dit betekend dat de materialen, elektronica en design van een zo hoog mogelijke kwaliteit zijn. Denk hierbij aan hoge kwaliteit aluminium platen, veilige en betrouwbare elektronica, nauw geweven hitte element waardoor de hitte verdeling over de gehele plaat gelijk is.

Waarom dit belangrijk is? Dit zorgt ervoor dat je jaren lang probleemloos kunt genieten van de pers. Door de constante en accurate temperatuur en druk krijgt de transfer precies de juiste instellingen mee om perfect op de kleding te blijven zitten.

Deze Calortrans Hobbycraft transferpers is perfect te gebruiken als hulpmiddel voor het bedrukken van kleding. De temperatuur en tijd kun je gemakkelijk instellen op het digitale display. Geef tijdens het bedrukken van kleding druk mee aan het ontwerp door de hendel naar beneden te duwen. Het handzame formaat en het lichte gewicht, zorgt ervoor dat je deze pers overal mee naar toe kan nemen. De precieze afmetingen van de plaat zijn 22 x 30 cm. De pers kan met 230V gewoon in de muur.

Daarnaast is deze pers gemaakt van de beste materialen waardoor je hier jaren lang plezier van hebt.

Bekijk de video op You-tube HobbycraftII

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel