Sublimatie Printer Sawgrass Virtuoso SG1000 (31ml of 70 ml)

Artikel 2 van 10
€ 1.475,00 (inclusief btw)

Sublimatie printer Sawgrass Virtuoso SG1000 (31 ml)

 

De nieuwe sublimatie printer van Sawgrass; De Virtuoso SG1000 in A3 formaat is op het eerste gezicht indrukwekkend. Met de bijgeleverde 31ml – SubliJet Ultra High Definition cartridges krijg je nu nog een beter resultaat!

Er zijn nog een aantal nieuwe features toegevoegd

  • WiFi verbinding
  • Groter display met verlichting
  • Printen op een resolutie van 4880 x 1200 dpi – Ultra Fine
  • Snellere verwerking tijdens het printen
  • SubliJet Ultra High Definition inkt / dieper zwart
  • Geschikt voor Windows en Mac

Beschrijving

De SG1000 heeft het compacte formaat en de robuuste betrouwbaarheid van zijn voorganger, de SG800, maar is van binnenuit geüpdatet om efficiënter te presteren, gemakkelijker aan te sluiten en betere output te leveren dan ooit. De SG1000 biedt WiFi-connectiviteit, verbeterde resolutie en een indrukwekkende reeks mechanische verbeteringen. Elke SG1000-printer wordt ook ondersteund door levenslange technische ondersteuning en 2 jaar garantie.

Sawgrass CreativeStudio

Elke Sawgrass SG1000 wordt geleverd met een gratis licentie voor CreativeStudio, de enige ontwerptool die speciaal is gebouwd voor sublimatie. CreativeStudio haalt de frustratie uit het maken door het opnemen van ingebouwde productsjablonen, duizenden kant-en-klare ontwerpen en naadloze integratie met uw Sawgrass SG1000-printer. Bij elke aankoop van een Sawgrass-printer wordt een individueel account meegeleverd en een premium lidmaatschap is beschikbaar voor onbeperkte toegang tot extra functies en illustraties.

Sawgrass Print Manager

Omdat verschillende materialen en papier de manier beïnvloeden waarop kleuren op gesublimeerde items verschijnen, is het belangrijk om de inktuitvoer aan te passen om een ​​optimale kwaliteit te garanderen. Sawgrass Print Manager is een softwareprogramma dat deze aanpassingen automatisch voor u maakt. Print Manager werkt op de achtergrond en beheert de stroom van kleurinformatie van uw digitale illustraties naar uw Sawgrass-printer. Dit vermindert verspilde inkt (bespaart u geld) en zorgt ervoor dat de kleuren op uw afgewerkte producten zo nauwkeurig en levendig mogelijk zijn.

SubliJet UHD-inkt

Sawgrass sublimatie-inkt is nu beter dan ooit en levert rijkere, levendigere kleuren op zowel harde als zachte substraten, inclusief warmteoverdrachtsvinyl. Bij aanschaf van de SG1000 heeft u nu de keuze uit het formaat inktcartridges dat bij de printer wordt geleverd. Dit staat bekend als de installatiekit. Starter installatie kits bevatten cartridges met 20 ml inkt, terwijl standaardinstallatiekits cartridges bevatten met 31 ml inkt.

Download de Sawgrass printmanager

© 2009 - 2024 Plot4Fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel